Zonnepanelen

Zelf je eigen elektriciteit opwekken?

Natuurlijk! Zonne-energie is één van de onuitputtelijke energiebronnen en zonnepanelen zijn sterk gedaald in prijs ten opzichte van vroeger. Een goed idee dus! 

Waarom zonnepanelen van reflow?

Zonnepanelen zetten, via een omvormer, zonne-energie om in elektriciteit. Deze elektriciteit kan u zelf gaan gebruiken. Indien u niets op dat ogenblik nodig heeft, stuurt u dit terug op het elektriciteitsnet. Op momenten wanneer er geen of te weinig zonne-energie is, zal u terug elektriciteit van het net afhalen. Door deze methode, en het prosumententarief zal u steeds de zonnepanelen optimaal kunnen benutten. 

Als u voor ons kiest, kiest u voor een installatie op maat en zorgen wij dat u het hoogste rendement uit uw zonnepanelen haalt. Daarom komen wij steeds eerst ter plaatse uw dak, energieverbruik en elektrische installatie bekijken. Bij de installatie van de zonnepanelen en omvormer verzorgen wij alles tot in detail. Bijkomend kan u ten allen tijden uw verbruik in real-time nakijken. Een monitoring is steeds inbegrepen in ons totaalpakket.

Onze kracht is kwaliteit

daarom werken we ook alleen maar met de hoogst kwalitatieve merken zoals Panasonic, LG, Hanover solar, Solaredge, SMA, …

Waarom zonnepanelen van REFLOW?

Reflow is een full-service bedrijf die al uw elektrotechnische en hernieuwbare energiesystemen oppakt. Tegen lage tarieven en kwaliteit hoog in het vaandel zijn wij het bedrijf waar u voor kiest. 

neem contact op