sanitair aanleggen.

Steeds wordt er meer en meer aandacht besteed aan een badkamer in nieuwbouw en renovatie. Logisch toch? Je dag perfect starten met een verfrissende douche of wil je lekker ontspannen in een lekker warm bad na een harde werkdag. Een badkamer is niet meer weg te denken in je dagelijks leven. 

Wij helpen je graag verder met het ontwikkelen van uw droombadkamer. Zodat u zonder zorgen kan genieten! Een inloopdouche, bubbelbad, inbouwkraanwerk, regendouches met zijdelingse sproeiers, … kunnen we allemaal van A-Z realiseren. Daarnaast regelen we ook alles voor de waterkeuring, deze is momenteel verplicht in nieuwbouw en als er wijzigingen zijn aangebracht  sanitaire installatie. 

In nieuwbouwwoningen is het momenteel verplicht om regenwater te herbruiken. Dit passen we vooral toe bij WC’s, buitenkranen, wasmachines, … . Ook bij dit aspect kunnen we u verder helpen en u een gepaste installatie aanbieden. Wij bieden een kwalitatieve installatie aan waarvan we garanderen dat er geen stank vanuit het water komt en dat het regenwater helder is. 

neem contact op