Bedrijfsprofiel

Over REFLOW

Graag verwelkomen we u bij REFLOW, een geregistreerd aannemer in het plaatsen van techniek in woningen en gebouwen. Met techniek, bedoelen we dan ook ALLE techniek. Wij installeren zonnepanelen, verwarmingsinstallaties, badkamers, elektrische installaties, ventilatiesystemen, … . Alles van techniek onder één dak, handig toch?

REFLOW bestaat uit een zelfwerkende zaakvoerder, gesteund door een jong en dynamisch team dat elke dag naar de meest kwalitatieve installatie streeft. Zo worden de gemaakte afspraken van dichtbij opgevolgd op de werf. Geen verkopers, projectleiders of onderaannemers die u nog nooit heeft gezien, wij voeren de werken zelf uit! Bij ons staat U, de klant, het gehele project centraal.

WAAROM KIES JE VOOR ONS?

Vakmanschap met kwalitatieve materialen

Elke dag streven we naar de meest kwalitatieve installatie. Om een installatie perfect op maat van de klant te realiseren heb je de nodige know-how van het vakgebied nodig. Dit kunnen we realiseren doordat we ons team steeds laten bijscholen met verplichte en vrijblijvende cursussen. Zo blijven we ten allen tijden up-to-date over de nieuwigheden en wetgeving. Daarnaast werken we steeds met merken die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben. 

Persoonlijke aanpak

Steeds bezorgen we de klant een installatie op maat. Als eerste komen we ter plaatse om de installatie te bestuderen en geven een heldere uitleg over het vakgebied. Nadien bezorgen we u een transparante prijsofferte, waarbij we onverwachte, extra kosten een hak zetten. De afspraken die voordien gemaakt zijn, worden kort opgevolgd tijdens de installatie. De meewerkende zaakvoerder heeft hier een groot voordeel in.

Totaalpakket

REFLOW kan u een totaalpakket aanbieden voor de installatie of onderhoud van al uw technieken. U hoeft geen verschillende installateurs aan te spreken, maar vind alles bij ons onder één dak. Zo kan de planning beter op elkaar worden afgestemd, energiesystemen kunnen perfect op elkaar ingeregeld worden, één centraal aanspreekpunt, … . 

Erkend installateur

Door het behalen van verscheidene cursussen en certificaten (RESCERT, CERGA, …) kunnen we ons onderscheiden van andere installateurs. Wij geven u zo de garantie van een professioneel, aangelegde installatie. 

Domotica

Steeds streven we naar een hoger comfort in het woon en leefmilieu. Hierin kan domotica een grote rol van betekenis spelen. Domotica staat voor het automatiseren van dagelijkse handelingen in gebouwen. Zo kan u een optimaal comfort verkrijgen en uw energie-efficiëntie verhogen.

Wij staan alvast klaar om u een nieuwe flow van energie te laten ontdekken!

neem contact op