Laadpalen

Momenteel krijgen we in België en wereldwijd te maken met een enorme groei van elektrische auto’s. Na een stabiele groei in 2014 en 2015, ontdekten we een enorme groeispurt aan geregistreerde elektrische auto’s. 

WAAROM ELEKTRISCH RIJDEN?

Deze groeispurt zal zich de komende jaren verder doorzetten. Mede doordat alle grote autofabrikanten dag in en dag uit bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe technologieën omtrent elektrische auto’s. En waarom zou u niet kiezen voor het elektrisch rijden? Ontdek snel een aantal voordelen:

BESPAREN

Elektrische voertuigen zijn aanzienlijk goedkoper te “tanken” dan traditionele voertuigen. Zo bekomen we minimaal een besparing van 70% aan kosten voor het brandstofverbruik. Bijkomend kan u als particulier genieten van een premie, uitgereikt door de Vlaamse overheid. Deze premie bedraagt in 2017 maximaal €4000, dit wordt berekend aan de hand van de catalogusprijs. Bovendien kunnen vennootschappen de aankoopkost van een full electrical car 120% aftrekken als beroepskost. Daarnaast geldt dit ook voor de relevante kosten zoals onderhoud, laadpaal, … . Enkel de brandstof (elektriciteit) zal slechts voor 75% aftrekbaar zijn. Twijfel niet om meer informatie te vragen omtrent financiële voordelen omtrent elektrisch rijden. 14 en 2015, ontdekten we een enorme groeispurt aan geregistreerde elektrische auto’s. Deze groeispurt zal zich de komende jaren verder doorzetten. Mede doordat alle grote autofabrikanten dag in en dag uit bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe technologieën omtrent elektrische auto’s. En waarom zou u niet kiezen voor het elektrisch rijden? Ontdek snel een aantal voordelen:

GROENE OPLOSSING

Elektrisch rijden blijkt een groene oplossing, dit blijkt uit verscheidene, recente studies. In deze studies is aangetoond dat ongeacht waar u uw elektrische auto oplaadt, zelfs al is dit een “vuile” energie zoals bijvoorbeeld afkomstig van kolen, de uitstoot nog steeds significant minder is dan bij het rijden van een diesel – of benzine auto. Daarnaast zullen “vuile” centrales meer en meer plaats gaan nemen voor hernieuwbare energietechnieken. Hierdoor zal u in de toekomst enkel nog te maken krijgen met propere laadbeurten.

In tegenstelling tot wat het merendeel van de bevolking denkt is elektrisch rijden gemakkelijk en comfortabel. Nooit meer zal u langs een tankstation moeten rijden. Het laden van uw auto gebeurt wanneer u lekker ligt te slapen of aan het werk bent. In winkelcentra en openbare parkings zal u steeds vooraan kunnen parkeren. Doordat de overheid elektrische auto’s bevorderd, zal uw parkeerplaats met een elektrisch voertuig steeds vooraan zijn. Als laatste willen we u nog meegeven dat een elektrische auto minder onderhoud nodig heeft dan een traditionele wagen, waar u bovendien nog extra geld mee uitspaard. 

LAADPALEN

Om elektrische auto’s optimaal te kunnen benutten zouden deze snel opgeladen moeten worden. Bij een aankoop van zo’n auto is er altijd een standaard lader bij geleverd. Zo kan u uw auto opladen in een traditioneel stopcontant. Helaas is dit een trage oplossing en bovendien heel onveilig. Door een laadpaal aan te schaffen bij u thuis of op het werk zal u uw auto wel 8 keer sneller kunnen opladen, en dit op een super veilige manier. Bij de helft van de totale laadtijd zal de wagen al voor 80% opgeladen zijn. De overige 20% van het opladen zal even lang duren. Zo kunnen we garanderen dat de kwaliteit van de batterij gewaarborgd blijft. Onder andere wil dit zeggen dat tussen de 10 en 15 minuten uw auto al voor 80% opgeladen is door een snellader, een luxe! Om over te gaan op een snelle en veilige lading bent u bij ons aan het juiste adres. REFLOW verzorgt de installatie van laadpalen voor zowel particulieren, bedrijven en op openbare plaatsen. Deze zullen te combineren zijn met alle soorten merken en types van wagens. Door een correcte kennis van deze toepassing kunnen we al uw vragen beantwoorden en u de geschikte laadpaal op maat toewijzen. Naast de uitgebreide vakkennis bezitten wij over een ruim assortiment van verschillende fabrikanten die voorop lopen in dit specifiek vakgebied. Zo werken we samen me EV-BOX, Mennekes en Walther-Werke. 

neem contact op