Haal maximaal rendement uit uw Zonnepanelen!

Door het afschaffen van de terugdraaiende teller, zijn veel mensen in de steek gelaten, of ziet men zonnepanelen niet meer als een goede investering. Oké, we moeten bewuster omgaan met onze energieconsumptie en het vergt wat meer moeite dan het genot van een terugdraaiende teller.

Toch blijven zonnepanelen een erg goede investering. Met een terugverdientijd onder de 10 jaar en een énorme besparing op een gemiddelde levensduur van 25 jaar blijven zonnepanelen één van de beste investeringen. Bijkomend draagt ook u een steentje bij aan een bewustere toekomst voor uzelf en de volgende generaties.

Reflow begrijpt dat dit niet vanzelfsprekend is om uw rendement maximaal te benutten, daarom wil Reflow (zijn klanten) bijstaan waar het kan. Wij hebben alvast samengevat in 7 stappen hoe u alsnog het maximale rendement uit uw zonnepanelen installatie kan halen.

Slide 1

Juni, 2021 by Reflow

Maximaliseer uw eigen verbruik.
Image is not available

Het einde van de terugdraaiende teller zorgt voor veel vraag en twijfel bij de consument. Reflow staat klaar om u hierbij te helpen tot het bekomen van een maximaal rendenment.

Slide 2
1. Bewuste Consumptie

Energieprijzen stijgen exponentieel, daarom is bewust(er) consumeren een eerste stap die u zal moeten overwegen.

Slide 2
2. Timing

Verbruik zoveel mogelijk wanneer uw zonnepanelen energie opwekken. Vergeet de nachtteller en schakel over op verbruiken met zonne-energie doorheen de dag. Gebruik desnoods “Startuitstel” op uw toestellen.

Slide 2
3. Vermijd Pieken

Tracht uw verbruiken te spreiden doorheen de dag. Gebruik desnoods uw App om uw energieopwekking in kaart te brengen.

Slide 2
4. Slimme Energiemeters

Het gebruik van een slimme energiemeter is de eerste stap naar een uitbreiding van uw installatie. U krijgt een gedetailleerd overzicht van zowel uw energieconsumptie als opbrengsten. Reflow kan uw data uitlezen en een oplossing op maat bieden.

Slide 2
5. Elektrische Optimalisatie

Maak tijd voor een energiescan en optimaliseer uw woning. Denk aan LED verlichting, timers, bewegingsdetectors, etc.

Reflow staat u graag bij in het maken van een energiescan.

Slide 2
6. Slimme Thuisbatterij

De opslag van energie is ook de toekomst. Met een thuisbatterij is er een aanzienlijke stijging van de eigenconsumptie. Tot en met 2024 is er ook een éénmalige premie indien de batterij is geplaatst door een RESCERT-erkend bedrijf. Bij Reflow beschikken we over dit certificaat en we helpen u graag verder met een installatie op maat.

Slide 2
7. Verkoop Uw Energie

Koop en/of verkoop uw opgewekte energie.

Reflow en Bolt-Energie hebben een samenwerking opgestart.

Wordt zelf ook mini-opwekker of geniet van de opgewekte elektricteit van uw buur, vriend of familielid.

previous arrow
next arrow