elektriciteit en domotica

Vandaag de dag kunnen we elektriciteit niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. Het is één van de belangrijkste aspecten geworden in onze samenleving. Onder andere in woningen, supermarkten, openbare plaatsen en gebouwen, bedrijven, … heeft elektriciteit een enorme ontwikkeling doorstaan. Deze ontwikkeling hebben wij nauw gevolgd en hebben ons hier dieper in gespecialiseerd. 

Bij REFLOW bent u aan het juiste adres voor algemene elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw – als renovatieprojecten. Wij verzorgen uw elektrische installatie van A-Z en houden rekening met al uw wensen die gedurende het project centraal blijven staan. Wij werken nauw samen met verschillende grote fabrikanten zodat we voor elke klant de juiste producten kunnen aanbieden. Zo werken we samen met Niko, Legrand, GE, Bticino, Wever & ducré, SLV, … . 

Door de vernieuwing in de sector is domotica aan het licht gekomen, met ons heeft u hiervoor een ideale partner gevonden. Door gebruik te maken van domotica kan u uw leven in een knip vergemakkelijken. Stel u voor dat u de verwarming vanop afstand kan bedienen op een koude winterdag, dat je met één simpele toets al uw verlichting kan uitschakelen, dat de zonnewering naar beneden komt als het te zonnig wordt, dat al u verlichting ingeschakeld wordt bij een alarmsysteem, dat u uw verlichting verwarming toegangscontrole en zonnewering kan afstemmen op één bepaalde sfeer, … . Met domotica houdt niets u nog tegen! 

100% domotica voor een scherpe prijs

 Steeds meer mensen associëren domotica met een dure installatie, wat vroeger zeker kon gezegd worden. Vandaag de dag zijn de prijzen sterk gedaald en beslist u bovendien zelf hoe duur u zo’n installatie maakt. Denk maar aan een simpele verlichtingssturing, dat toch een sterke invloed kan hebben op het energieverbruik. De “alles-uit” knop kan hiermee al geïntegreerd worden, u kan het verbruik van de verlichting ten allen tijden online volgen, lampen worden automatisch gedimd naargelang de lichtinval in de woning,… . Met deze kleine dingen zal u een positieve energie-efficiëntie kunnen bereiken. 
Graag bieden we u dan ook een uitgebreid gamma aan zodat wij al uw wensen omtrent een smart home kunnen realiseren. Zo werken we onder andere samen met B-logicx, Loxone, … .