VERWARMING

Zelfbouw of een installateur aanspreken voor mijn verwarmingsinstallatie?

Om zeker te zijn dat uw verwarmingsinstallatie correct wordt uitgevoerd doet u best beroep op een erkend installateur. Zo bent u er zeker van dat alles volgens de normering en wetgeving wordt uitgevoerd. Bij REFLOW bent u hiervoor aan het juiste adres voor nieuwbouw en renovatie!

Soorten verwarmingsinstallaties

Welke soorten verwarmingsinstallaties zijn er? Verwarmen op gas gebeurt nog steeds, maar er zijn grote veranderingen aan de gang op deze markt. Zo kan men tegenwoordig verwarmen op:
– Gasinstallaties: condenserende ketels of combi ketels
– Lucht/water Warmtepompen: deze nemen de warmte uit de lucht
– Grond/water Warmtepompen: deze nemen de warmte uit de grond. Hierbij speelt het grote voordeel dat u in de zomer ook kan genieten van een koeling!

Gecertificeerd bedrijf

REFLOW is CERGA en RESCERT-gecertificeerd. Zo bent u er zeker van dat uw verwarmingsinstallatie vlekkeloos verloopt. Rijkt de overheid bepaalde premies uit? Wist u dat ze 9/10 vragen voor een bewijs dat deze geïnstalleerd is door een gecertificeerd aannemer?

Onze merken

Veel mensen zien het bos door de bomen niet meer wanneer ze hun keuze moeten maken welk verwarmingssysteem ze zullen plaatsen. Wij helpen u hier graag mee verder en geven een duidelijke uitleg met alle voor- en nadelen. Zo kan u hierin, samen met REFLOW de juiste beslissing maken. Wij werken samen met kwalitatieve merken zoals Vaillant en Viessmann.

Wenst u meer info over de mogelijkheden of wat we voor u kunnen betekenen? Contacteer Reflow voor een vrijblijvende offerte.

Galerij