SANITAIR

Sanitair van A tot Z

Steeds wordt er meer en meer aandacht besteed aan een badkamer in nieuwbouw en renovatie. Logisch toch? Je dag perfect starten met een verfrissende douche of wil je ontspannen in een lekker warm bad na een lange werkdag. Een badkamer is niet meer weg te denken uit je dagelijkse leven. 

Geniet zonder zorgen, wij helpen je graag verder met het realiseren van uw droombadkamer van A tot Z. Daarnaast regelen we ook alles voor de waterkeuring, deze is momenteel verplicht in nieuwbouw en als er wijzigingen zijn aangebracht aan sanitaire installatie. 

Sanitair en regenwater

In nieuwbouwwoningen is het momenteel verplicht om regenwater te hergebruiken. Dit passen we vooral toe bij WC’s, buitenkranen en wasmachines. Wij bieden een kwalitatieve installatie aan waarvan we garanderen dat er geen stank vanuit het water komt en dat het regenwater helder is. 

Onze merken

We werken steeds samen met leveranciers die kwaliteit én het respecteren van de deadlines hoog in het vaandel hebben. Zo hebben we een nauwe samenwerking met groothandels zoals Van Marcke, Desco, Van Oirschot en STG-groep.

Benieuwd wat Reflow samen met u kan realiseren? Contacteer Reflow voor een vrijblijvende offerte.

Galerij