ZONNEPANELEN

Welke soorten hernieuwbare energie zijn er?

Vandaag de dag staat technologie niet stil. De mogelijkheden voor hernieuwbare energie zijn erg uitgebreid. Van zonnepanelen tot elektrische laadpalen en thuisbatterijen. Wil je er volledig mee inspringen? Hernieuwbare energiebronnen combineren is perfect mogelijk! Reflow staat u graag bij welke hernieuwbare energie er bij u (woning) past.

Waarom investeren in zonnepanelen? 

Zijn zonnepanelen nog rendabel zonder terugdraaiende teller? Dit is een vraag die we veel krijgen en het antwoord is JA! Elke dag gaat de zon gratis op en de energieprijzen gaan enkel stijgen. Een PV-installatie geplaatst door Reflow verdien je volledig terug tussen de 6 en 10 jaar! 

Is een thuisbatterij de moeite waard?

Voor de meeste huisgezinnen is de investering van een slimme thuisbatterij zeker de moeite waard.
Veel gezinnen gaan overdag werken en komen pas thuis als de grootste zonne-opbrengst van de dag reeds gepasseerd is. Bij Reflow maken we graag een berekening van uw terugverdientijd met en zonder batterij. Zo kan u een goed vergelijk maken voor beide investeringen.

Hoe gaan we te werk? 

Bij Reflow komen we steeds eerst ter plaatse de situatie bekijken. Wat is uw energieverbruik, wat is er mogelijk en voornamelijk, wat wil de klant realiseren?

In een duidelijk overzicht ziet u in een oogopslag alle gegevens van uw installatie. Het vermogen, de opbrengst, het visuele plaatje, de kostprijs en de terugverdientijd.  

Bij de installatie van de zonnepanelen verzorgen wij alles tot in detail. Niet enkel bieden we kwalitatieve zonnepanelen aan, maar ook de montagematerialen zijn van hoogste kwaliteit. Bij Reflow zijn we van het principe dat kwaliteit boven kwantiteit staat én dat het oog ook wat wil.

Bij élke installatie zorgen we ervoor dat uw systeem steeds beschikt over een monitoring, zodat u uw verbruik en opbrengsten steeds op de voet kan volgen. 

Bovendien is Reflow RESCERT gecertificeerd aannemer en beschikken onze installateurs over certificaten bij de grootste merken zoals LG Chem, SolarEdge en Huawei.

U kan ook bij ons terecht voor het plaatsen van Slimme Thuisbatterij systemen, laadpalen, zonneboilers. Kortom, alles wat hernieuwbaar is, steken wij onze handen voor uit! 

Klaar voor de stap te maken naar groene energie? Contacteer Reflow voor een vrijblijvende offerte.

Galerij