ELEKTRICITEIT

Elektriciteit gemaakt op maat

Vandaag de dag kunnen we elektriciteit niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. Het is één van de belangrijkste aspecten geworden in onze samenleving. 

Bij REFLOW bent u aan het juiste adres voor algemene elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw – als renovatieprojecten. Wij verzorgen uw elektrische installatie van A-Z en houden rekening met al uw wensen die gedurende het project centraal staan. 

Zijn smart homes duur?

Door de vernieuwing in de sector is domotica aan het licht gekomen, met ons heeft u hiervoor een ideale partner gevonden. Steeds meer mensen associëren domotica met een dure installatie, wat vroeger zeker kon gezegd worden. Vandaag de dag zijn de prijzen sterk gedaald en beslist u bovendien zelf hoe duur u zo’n installatie maakt.

Wat is domotica? Wat zijn Smart Homes?

Denk aan de sturing van verbruikers aan de hand van geproduceerde zonne-energie, geautomatiseerde raam- en deursloten, bewakingscamera’s, alles is mogelijk met domotica! 

Onze merken

Wij werken nauw samen met verschillende grote fabrikanten zodat we voor elke klant de juiste producten kunnen aanbieden. Zo werken we samen met Niko, Legrand, ABB, Bticino, Wever & ducré, SLV, … . Voor onze Smart Homes werken we samen met Niko; Bticino en Loxone.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw volgende project? Contacteer Reflow voor een vrijblijvende offerte.