Algemene Elektriciteitswerken

Vandaag de dag kunnen we elektriciteit niet meer wegdenken uit ons dagelijks leven. Het is één van de belangrijkste aspecten geworden in onze samenleving. Onder andere in woningen, supermarkten, openbare plaatsen en gebouwen, bedrijven, heeft elektriciteit een enorme ontwikkeling doorstaan.

Energie besparen

Deze ontwikkeling hebben wij nauw gevolgd en hebben ons hier dieper in gespecialiseerd. Bij REFLOW bent u aan het juiste adres voor algemene elektriciteitswerken voor zowel nieuwbouw – als renovatieprojecten. Wij verzorgen uw elektrische installatie van A-Z en houden rekening met al uw wensen die gedurende het project centraal blijven staan. Wij werken nauw samen met verschillende grote fabrikanten zodat we voor elke klant de juiste producten kunnen aanbieden. Zo werken we samen met Niko, Legrand, GE, Bticino, Wever & ducré, SLV. In nieuwbouw woningen spreken we van totaalprojecten. Eerst en vooral zitten we samen met de klant, architect of bouwheer.

BESPAREN

In dit inleidend gesprek bekijken we samen de klantwensen en verschillende mogelijkheden. Daarnaast verzorgen wij zelf de volgende fases zoals slijpwerken, leidingwerk, monteren van zekeringkast, plaatsen van schakelmateriaal en het realiseren van de verlichtingsinstallatie. Ook in renovatieprojecten kunnen we tot uw dienst zijn. Vaak komt het voor dat in oudere huizen de elektrische installatie niet meer conform het AREI is.  Voor uw eigen veiligheid is het dan aangewezen om deze gebreken op te lossen en achteraf te laten herkeuren door een onafhankelijk keuringsorganisme. 

Groene oplossing

Bovendien is deze goedkeuring belangrijk voor uw verzekering bij een eventuele brand in uw woning. In deze nieuwbouw – en renovatieprojecten hoort vaak ook de toegangscontrole van gebouwen. Deze toegangscontrole heeft als doel dat u ten allen tijde in veiligheid personen kan binnenlaten in het gebouw. In dit aspect bieden wij een ruim assortiment aan van parlefonie, videofonie en alarmsystemen. Zo kan elke klant zijn wens naar veiligheid en toegangscomfort gerealiseerd worden.